Megújult webshopunk! 

Minden nap 20 órától 24 óráig, véletlenszerűen egy-egy termék árát jelentősen csökkentjük! 

Kérdésed van? Hívj minket! 06 30 948-4073

Hétfőtől-Péntekig: 9:00-18 óráig, Szombaton: 9:30-14 óráig

Oakland 754 Curver kerti tároló
Oakland 754 Curver kerti tároló
247 708 Ft +áfa/314 589 Ft

Oakland 754 Curver kerti tároló

Oakland 754 Curver kerti tároló
Oakland 754 Curver kerti tároló
Oakland 754 Curver kerti tároló
Oakland 754 Curver kerti tároló
Oakland 754 Curver kerti tároló
Oakland 754 Curver kerti tároló

Curver Oakland kerti tároló 754

Budapesten és Pet megyében ingyenes házhozszállítás!

Raktáron   (2 db)
Azonnal elérhető
247 708 Ft +áfa/314 589 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 000 Ft
Részletek

Curver Oakland kerti tároló

A ház magassága: 253 cm

szélessége: 210 cm

 mélysége: 124 cn

A kis méretek miatt nagyon jól fog működni kis parcellákon. A ház szürke árnyalatú. Festékkel bármilyen színű lehet. Ez a modell kiváló minőségű műanyagból készült, amely valódi fához hasonlít. Ezzel szemben ez az anyag nem igényel speciális karbantartást vagy impregnálást. Nem hámlik, bomlik, és ellenáll az időjárási körülmények - csapadékok, UV-sugárzás, valamint a magas és alacsony hőmérséklet - negatív hatásainak.

A Keter Oakland 754 szerszámokkal készült kerti ház több mint 2 méter felhasználható alapterületet kínál. Praktikus, dupla ajtóval rendelkezik, kinyitás után kényelmes bejáratot kapunk, amelynek szélessége 148 centiméter. A ház ajtaját fémzárral lezárják, amelyet lakattal is rögzíthetnek. Ez a modell sárkarimával van felszerelve az ajtó alatt, amely küszöbértékként szolgál a belépéshez, például fűnyíróhoz. Figyelemre méltó itt a tartós padló is, amely védelmet nyújt a kártevők és rágcsálók ellen. A modell ablakokkal és tetőablakokkal van felszerelve, amelyek garantálják a hozzáférést a természetes napfényhez. Polcok vagy szekrények rögzíthetők a ház falához, amelyek kiválóan alkalmasak szerszámok vagy kiegészítők tárolására.

A Keter Oakland 754 kerti ház tartós konstrukcióval rendelkezik. Az acél megerősítésű gerendás tető garantálja a problémamentes hócsúszást a téli szezonban. A ház horgonyokkal rögzíthető a földhöz. A padlón lévő lyukak ezt megkönnyítik. A modell minden szükséges szerkezeti elemmel eladásra kerül. Ez azt jelenti, hogy még tapasztalatlan emberek is össze tudják szerelni.

Az Oakland Cottage nemcsak műanyag - a szerkezetet fém elemekkel erősítették meg, ami jelentősen javítja a stabilitást, még éves használat után is.  A ház földhöz rögzíthető horgonyokkal van felszerelve (önállóan vásárolható meg), hogy az egész szerkezetet jobban biztosítva legyen. A padlón speciális lyukak vannak, ahol rögzíthetjük a horgonyokat. 

Az Oakland 754  szürke árnyalatú - a ház falai világosabbak, az ajtók, ablakok és a tető sötétebbek. A házat lehet festeni ezért bármilyen színű lehet. A speciális anyag, amelyből készül, és a durva felület megkönnyíti a festék felszívódását és tartását. Javasoljuk, hogy festés előtt olvassa el figyelmesen az utasításokat. A ház festése azt jelenti, hogy elveszíti az áru visszaküldésének lehetőségét.

További tudnivalók: padlófelület: 2,05 m², falvastagság: 20 mm

 

 

Adatok
Cikkszám
CCU571
Tömeg
91 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek