Fische SX 6*30 általános dübel

Fischer SX
Fischer SX
Fischer SX
Fischer SX
Fischer SX
Fischer SX
Fischer SX
Fischer SX
Fische SX 6*30 általános dübel
Raktáron
6*30 mm: dob
8*40 mm : dob
3 520 Ft +áfa/4 470 Ft
Egységár: 35 Ft/db +áfa/45 Ft/db
dob
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Fischer SX 6*30 általános peremes dübel

A vásárlás után járó pontok: 224 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

 

Fischer SX 6*30 általános peremes dübel

 

Fa- és faforgács-csavarokhoz Ø4-10 mm-ig tipizált. A beütõzár miatt a perem a vakolaton átüthetõ, amely majd az építõanyagon fekszik fel. A dübel közvetlen és átmenõszereléshez is alkalmas. Csúcsminõségû poliamid (nylon) biztosítja a legnagyobb kihúzóerõt, az öregedés-, hõ-, és korrózióállóságot. Különbözõ kémiai anyagokkal szemben is ellenálló. (Vizsgálati jegyzõkönyek külön kérésre rendelkezésre állnak.) Rendkívüli szívóssága és rugalmassága révén hang- és rezgéscsillapítóként is hat. Hőállósága -40 °C...+80 °C.

Extrém biztonság: A négyirányú terpesztőzóna minden építőanyaghoz illeszkedik. A terpesztőfunkció és minőségi nylon kombinációja a legnagyobb kihúzóerőt garantálja.

Sokoldalúság: Alkalmazási területe a tömör anyagoktól az üreges falakig a teljes spektrumot lefedi. A csavar megengedett tűrése biztos alkalmazást nyújt különböző fajtájú és eltérő átmérőjű fa- vagy pozdorjacsavarok esetén.

Szerelésbarát: A beütési zár – előszerelt csavar esetén – lehetővé teszi az optimális átmenőszerelést. A dübelgallér megakadályozza az SX dübel becsúszását, de szigetelésként vagy felfekvő alátétként is hat. Stabil elfordulásgátló rögzíti a dübelt.

Adatok
Cikkszám
70008
Tömeg
300 g/dob
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!