MOTOROLA XT420 Ipari adó vevő

MOTOROLA XT420 Ipari adó vevő
MOTOROLA XT420 Ipari adó vevő
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez

MOTOROLA XT420 Ipari adó vevő, engedély nélkül használható


A vásárlás után járó pontok: 5 750 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

MOTOROLA XT420 Ipari adó vevő, engedély nélkül használható

A Motorola XT420 telephelyi adóvevő segít az azonnali kommunikációban, hogy semmiről ne maradj le. Kristálytiszta hangjával és kivételes szilárdságával a Motorola XT420 adóvevő kiváló teljesítményt nyújt nagyon zajos, nehéz körülmények között is. A Motorola XT420 készülék előfizetés vagy hívásdíjak nélkül használható az engedély nélküli PMR446 frekvencián, 16 főcsatornával és 121 programozható titkosítási kóddal biztosítja a tiszta jelet. Kiváló hangminősége, masszív kivitele, és sokoldalú HTML-alapú felhasználói programozó szoftvere kiemeli a készüléket a telephelyi adóvevők kínálatából. Korszerű funkciói, például az iVOX szabadon hagyja a kezeket, és így a saját feladatodra koncentrálhatsz. Akár az erőforrásokat koordinálod egy építkezésen, akár a gyártósor mellett szervezed a munkát, a Motorola XT420 adóvevő tartósan használható.
Motorola XT420 ipari adóvevő funkciók:
Engedély nélkül használható PMR446 frekvenciák
Előfizetés és hívásdíjak nélkül használható az engedély nélküli PMR446 frekvenciákon, 16 csatornával és felhasználó által választható alcsatornával biztosítja a tiszta jelet.
Kiváló hangminőség
Nagy teljesítményű, 1500 mW-os hangszórója biztosítja a tiszta kommunikációt, így zajos körülmények között sem veszíted el a kapcsolatot.
Szilárd kivitel
A por, szél, ütés, rezgés és egyéb nehéz körülmények elleni védelem terén megfelel a katonai tömítettségi szabványoknak. A készülékeket alávetik a Motorola különleges gyorsított élettartam tesztjének (Accelerated Life Testing, ALT) amely akár 5 éves használatot is szimulál.
Programozható gombok
Két programozható gombbal gyorsan és egyszerűen érheted el a leggyakrabban használt funkciókat.
Csatornák adatainak hangos bemondása
Nyugodtan az övön hagyhatod a készüléket, mégis tudni fogod, melyik csatornán forgalmazol. A 16 előre rögzített munkakör, például biztonsági őr, vevőszolgálat, pénztáros, stb. alapján egyedi csatornákat állíthatsz be. Az egyedi hangos bemondást programozni szükséges.*
Továbbfejlesztett hangvezérelt adás-vétel kapcsolás (VOX) 
Szabad kézi használatot tesz lehetővé az opcionális fülszettek használatával és anélkül.
Antibakteriális bevonat
Segít megelőzni a gombák és baktériumok elszaporodását a készülék felületén.
Felhasználói programozó szoftver (CPS) 
A HTML-alapú CPS programozó szoftver könnyen használható, bármelyik internet-böngészővel működik. A profilok felcserélhetők az XTNi sorozattal, ami megkönnyíti az XT400 sorozat készülékeinek beillesztését a meglévő rádióflottába. (A CPS ingyenesen letölthető. Ehhez külön programozó kábel szükséges.)
Tartozékok
A Motorola XT400 sorozat készülékeinek standard tartozéka egy hordozópántos elforgatható övklipsztáska, amellyel a készüléket a legkényelmesebben hordhatod. A sokoldalú és megbízható teljesítmény érdekében az XT sorozat audió tartozékai használhatók hozzá, melyet az adatlap alján a kapcsolódó termékeknél találsz.
Egyszerűsített klónozás
Egyik készülékből a másikba gyorsan átmásolhatóak a beállítások (az XT400 sorozat készülékei, illetve az XT400 és XTNi készülékek között). A klónozás klónozó kábel készlettel történik a töltőtalp segítségével.
Háromszínű LED interfész
Lehetővé teszi a készülék funkcióinak és állapotának figyelését.
Csatorna letiltása
A felhasználói programozó szoftver (CPS) segítségével letilthatod és átlépheted a nem használt csatornákat.
* A felhasználói programozó szoftver (CPS) segítségével használható korszerű funkciók.
Motorola XT420 ipari adóvevő doboz tartalma:

1 db. XT420 adóvevő
1 db. 2100mAh PMNN4434A akkumulátor
1 db. töltőtalp adapterrel
1 db. forgatható övtartó
Használati útmutató, biztonsági előírások

Adatok
Cikkszám
XT420
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!