"Emfi" Tradipren universal,oldószeres kontakt ragasztó

"Emfi" Tradipren universal,oldószeres kontakt ragasztó
"Emfi" Tradipren universal,oldószeres kontakt ragasztó
Rendelhető
Összehasonlítás
Kedvencekhez

"Emfi", típusú polikloroprén alapú oldószeres,ecsetes kontaktragasztó.

Ragasztó, tömítő, szigetelő anyagok.

Kitűnőragasztási teljesítmény, hőállóképessége jó, (80 °C) gombásodásnak ellenáll, védi a felületet-a plasztifikáló változását inhibitor gátolja, a ragasztófilm mindig rugalmas marad.

A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

"Emfi" típusú Tradipren Universal polikloroprén alapú oldószeresecsetes kontaktragasztó.

Alkalmazási terület: Rétegelt és laminált lemezek, műanyagok (PVC), gumiburkolatok, padlóburkolatok és szegélylécek, bőr, fa farostlemez, azbesztcement, fém, parafa, ásványgyapot, hő- és hangszigetelések, egymáshoz és egymásra ragasztására alkalmas. Polisztirol ragasztására nem alkalmas.

Az alapnak száraznak, pormentesnek és tisztának kell lennie. A ragasztót használat előtt alaposan keverje fel. Vigyen fel egyenletes réteget mindkét összeragasztandó felületre (kb.   150 gr/m2) ecset, henger vagy spatulya segítségével. Hagyja elpárologni az oldószert (kb.l0-20 perc, az alap hőmérsékletétől függően). Illessze össze precízen a két összeragasztandó elemet és nagy erővel nyomja össze. A kötés szinte azonnali, de a végleges teherbírás csak 48-72 óra múlva alakul ki. Hideg és párás időben ügyeljen arra, hogy az anyagok és a ragasztó megfelelőhőmérsékletűek legyenek (10 °C fölött), elkerülendőaz elpárolgó oldószer okozta buborékképződést, mely a kötés minőségét rontja.

Adatok
Cikkszám
Emfi
Tömeg
300 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!