"Emfi" Tradipren universal,oldószeres kontakt ragasztó

"Emfi" Tradipren universal,oldószeres kontakt ragasztó
"Emfi" Tradipren universal,oldószeres kontakt ragasztó
Rendelhető
3 369 Ft +áfa/4 279 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez

"Emfi", típusú polikloroprén alapú oldószeres,ecsetes kontaktragasztó.

Ragasztó, tömítő, szigetelő anyagok.

Kitűnőragasztási teljesítmény, hőállóképessége jó, (80 °C) gombásodásnak ellenáll, védi a felületet-a plasztifikáló változását inhibitor gátolja, a ragasztófilm mindig rugalmas marad.

A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

"Emfi" típusú Tradipren Universal polikloroprén alapú oldószeresecsetes kontaktragasztó.

Alkalmazási terület: Rétegelt és laminált lemezek, műanyagok (PVC), gumiburkolatok, padlóburkolatok és szegélylécek, bőr, fa farostlemez, azbesztcement, fém, parafa, ásványgyapot, hő- és hangszigetelések, egymáshoz és egymásra ragasztására alkalmas. Polisztirol ragasztására nem alkalmas.

Az alapnak száraznak, pormentesnek és tisztának kell lennie. A ragasztót használat előtt alaposan keverje fel. Vigyen fel egyenletes réteget mindkét összeragasztandó felületre (kb.   150 gr/m2) ecset, henger vagy spatulya segítségével. Hagyja elpárologni az oldószert (kb.l0-20 perc, az alap hőmérsékletétől függően). Illessze össze precízen a két összeragasztandó elemet és nagy erővel nyomja össze. A kötés szinte azonnali, de a végleges teherbírás csak 48-72 óra múlva alakul ki. Hideg és párás időben ügyeljen arra, hogy az anyagok és a ragasztó megfelelőhőmérsékletűek legyenek (10 °C fölött), elkerülendőaz elpárolgó oldószer okozta buborékképződést, mely a kötés minőségét rontja.

Adatok
Cikkszám
Emfi
Tömeg
300 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!